I cannot access the websites page...

Feedback to the information in the manual and operation of the forum/websites.

I cannot access the websites page...

Postby TheSupergeek » 18 Oct 2015, 19:21

Hello, i'm new too the forum and I want to create a Worksation with windows server.
When I go too the 3 websites I have this message on top of the page :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/win2008workstation.com/httpdocs/index.php:2) in /var/www/vhosts/win2008workstation.com/httpdocs/wp-content/plugins/bad-behavior/bad-behavior/screener.inc.php on line 12

And if i click on a link for a tweack or other I've got a white page with this :


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/win2008workstation.com/httpdocs/index.php:2) in /var/www/vhosts/win2008workstation.com/httpdocs/wp-content/plugins/bad-behavior/bad-behavior/screener.inc.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/win2008workstation.com/httpdocs/index.php:2) in /var/www/vhosts/win2008workstation.com/httpdocs/wp-includes/pluggable.php on line 1179

I'm using the lastest verion of firefox and I tested with Internet Exporer 11.
Thanks !!
User avatar
TheSupergeek
 
Posts: 5
Joined: 18 Oct 2015, 19:05

RE: I cannot access the websites page...

Postby hackerman1 » 19 Oct 2015, 02:03

Hi !

Welcome to the forum.
Thank you for telling me about this.

Yes, there is something wrong with all 3 pages.
The main (index) page is OK, but none of the links is working,
i just checked, i also get a blank page for every link that i tried.
I have no idea what might have happened, i have not changed anything so it should work.

I will take a look at this tomorrow, it´s time for my beautysleep now... ;)

Which O/S are you going to install ?
Security: USER-account, EAM-full, Comodo´s HIPS, Windows FireWall, WinPatrol+, HOSTS-file,
UAC (Max), Sandboxie, EMET, Pale Moon with Noscript, AD-Block & DoNotTrackPlus,
a working "main CPU" & "2 optical input units".
hackerman1
Win2008Workstation Admin
Win2008Workstation Admin
 
Posts: 559
Joined: 13 Jun 2010, 02:55

Re: I cannot access the websites page...

Postby TheSupergeek » 19 Oct 2015, 08:52

Hi !
I plan to use Windows server 2008 RC 2 on a laptop.
I have Windows 7 on it, but I want a more powerful os.
Thanks.
User avatar
TheSupergeek
 
Posts: 5
Joined: 18 Oct 2015, 19:05


Re: I cannot access the websites page...

Postby hackerman1 » 19 Oct 2015, 11:34

TheSupergeek wrote:I plan to use Windows server 2008 RC 2 on a laptop.

What is that ?
I suppose you mean Windows Server 2008-R2 ?
Security: USER-account, EAM-full, Comodo´s HIPS, Windows FireWall, WinPatrol+, HOSTS-file,
UAC (Max), Sandboxie, EMET, Pale Moon with Noscript, AD-Block & DoNotTrackPlus,
a working "main CPU" & "2 optical input units".
hackerman1
Win2008Workstation Admin
Win2008Workstation Admin
 
Posts: 559
Joined: 13 Jun 2010, 02:55

Re: I cannot access the websites page...

Postby TheSupergeek » 19 Oct 2015, 12:05

Yes it is. :D RC is release candidate. It's a mistake. ;)
User avatar
TheSupergeek
 
Posts: 5
Joined: 18 Oct 2015, 19:05

Re: I cannot access the websites page...

Postby hackerman1 » 19 Oct 2015, 14:32

OK.
Are you going to do the conversion "manually" or use the conversion tool ?
Security: USER-account, EAM-full, Comodo´s HIPS, Windows FireWall, WinPatrol+, HOSTS-file,
UAC (Max), Sandboxie, EMET, Pale Moon with Noscript, AD-Block & DoNotTrackPlus,
a working "main CPU" & "2 optical input units".
hackerman1
Win2008Workstation Admin
Win2008Workstation Admin
 
Posts: 559
Joined: 13 Jun 2010, 02:55

HOW TO CONVERT WS2008-R2 TO WORKSTATION

Postby hackerman1 » 19 Oct 2015, 16:33

Security: USER-account, EAM-full, Comodo´s HIPS, Windows FireWall, WinPatrol+, HOSTS-file,
UAC (Max), Sandboxie, EMET, Pale Moon with Noscript, AD-Block & DoNotTrackPlus,
a working "main CPU" & "2 optical input units".
hackerman1
Win2008Workstation Admin
Win2008Workstation Admin
 
Posts: 559
Joined: 13 Jun 2010, 02:55

Re: I cannot access the websites page...

Postby TheSupergeek » 19 Oct 2015, 18:23

Thank you very much.
This website is very useful !
User avatar
TheSupergeek
 
Posts: 5
Joined: 18 Oct 2015, 19:05

Re: I cannot access the websites page...

Postby hackerman1 » 19 Oct 2015, 18:36

You are welcome.
You don´t have to do the conversion "manually", you can use the MICROSOFT SERVER CONVERTER R2
Security: USER-account, EAM-full, Comodo´s HIPS, Windows FireWall, WinPatrol+, HOSTS-file,
UAC (Max), Sandboxie, EMET, Pale Moon with Noscript, AD-Block & DoNotTrackPlus,
a working "main CPU" & "2 optical input units".
hackerman1
Win2008Workstation Admin
Win2008Workstation Admin
 
Posts: 559
Joined: 13 Jun 2010, 02:55


Return to Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron