Video Thumbnails NOT working for MPG

Forums Operating Systems Windows Server 2008 R2 Miscellaneous Video Thumbnails NOT working for MPG

Viewing 9 reply threads
  • Author
    Posts
    • #49558
      AvatarArris
      Moderator

      I think it’s related to the licensing problem mentioned in [localurl=viewtopic.php?p=3970#p3970:3es5uqnw]this[/localurl:3es5uqnw] topic. I currently have no idea how to get these working… 🙄

    • #59369
      AvatarAnonymous

      I think it’s related to the licensing problem mentioned in [localurl=viewtopic.php?p=3970#p3970:3es5uqnw]this[/localurl:3es5uqnw] topic. I currently have no idea how to get these working… 🙄

    • #49559

      I got MPG thumbnails working after installing ffdshow rev2832_20090328.

    • #59370
      AvatarAnonymous

      I got MPG thumbnails working after installing ffdshow rev2832_20090328.

    • #49560

      @AsciiWolf wrote:

      I got MPG thumbnails working after installing ffdshow rev2832_20090328.

      Thanks for the info mate.

      EDIT:
      Just installed that ffdshow revision, but no MPG thumbs, messed about with the ffdshow video settings as well, still no luck.

      AsciiWolf, would you mind sharing your ffdshow settings with me?
      You can do that via ffdshow and export all settings.

      Thanks

    • #59371
      AvatarAnonymous

      @AsciiWolf wrote:

      I got MPG thumbnails working after installing ffdshow rev2832_20090328.

      Thanks for the info mate.

      EDIT:
      Just installed that ffdshow revision, but no MPG thumbs, messed about with the ffdshow video settings as well, still no luck.

      AsciiWolf, would you mind sharing your ffdshow settings with me?
      You can do that via ffdshow and export all settings.

      Thanks

    • #49561

      @shahed26 wrote:

      @AsciiWolf wrote:

      I got MPG thumbnails working after installing ffdshow rev2832_20090328.

      Thanks for the info mate.

      EDIT:
      Just installed that ffdshow revision, but no MPG thumbs, messed about with the ffdshow video settings as well, still no luck.

      AsciiWolf, would you mind sharing your ffdshow settings with me?
      You can do that via ffdshow and export all settings.

      Thanks

      I have default settings…
      I also have VSFilter_20090624 installed and MatroskaSplitter installed…

    • #59372
      AvatarAnonymous

      @shahed26 wrote:

      @AsciiWolf wrote:

      I got MPG thumbnails working after installing ffdshow rev2832_20090328.

      Thanks for the info mate.

      EDIT:
      Just installed that ffdshow revision, but no MPG thumbs, messed about with the ffdshow video settings as well, still no luck.

      AsciiWolf, would you mind sharing your ffdshow settings with me?
      You can do that via ffdshow and export all settings.

      Thanks

      I have default settings…
      I also have VSFilter_20090624 installed and MatroskaSplitter installed…

    • #49562

      Damn…
      I reinstalled my system (because I was moving it to new HDD and was too lazy to make a partition/system image) and now, the mpeg thumbnails doesn’t work… 🙁
      Hm, looks like, it’s really strange problem…

    • #59373
      AvatarAnonymous

      Damn…
      I reinstalled my system (because I was moving it to new HDD and was too lazy to make a partition/system image) and now, the mpeg thumbnails doesn’t work… 🙁
      Hm, looks like, it’s really strange problem…

    • #43821

      Hi

      I cant seem to get “MTS”, and “MPG” video thumbnails to display. They work fine on windows 7 ofcourse, but not on Server R2.

      Has anybody manged to get them to display as thumbnails?

      I even installed klite codec pack, with cyberlinks MPEG2 decoder, but still no luck.. 😥

Viewing 9 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.