Avira AntiVir Personal Problem

Forums Operating Systems Windows Server 2008 Applications Compatibility Avira AntiVir Personal Problem

Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #43179

      Hey Guys 🙂

      I have the latest version of Avira Antivir installed, and it works brilliantly most of the time. However, it does seem to randomly disable itself – without any error messages or warning. This doesn’t happen every day, instead it seems to happen about once/twice a week.

      The only way I can start it again is to go into services.msc and restart it. Has anyone else had anything like this? Any clues as to what is causing it?

    • #46613
      Arris
      Moderator

      Hey,

      You can take a look at the System and Application Logs in the Event Viewer (Start -> Run -> eventvwr.msc) to find what’s the cause of the Avira service. It might give you some more information at why it sometimes suddenly stops(/crashes?).

      Greetings, Arris

    • #46614

      Thanks Arris 🙂

      I had already thought of checking that – still there was no error message displayed.

      However, after some rooting around the Avira forums, i found that it is a fairly common problem with Vista SP1 Os’s. So problem solved now, I think 🙂 Thanks for the suggestion though 🙂

    • #46615
      Arris
      Moderator

      Good to hear that it’s not a Windows Server 2008 specific problem and that they have a fix for it! I hope the problem is solved now! 😉

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.